maanantai 27. huhtikuuta 2015

Mikko Ilosella oli loistava arpaonni

Mikko Ilonen sai juuri niin hyvän tuloksen World Golf Championships Cadillac Match Playn arvonnassa kuin vain toivoa sopi. Keskiviikkona Mikko aloittaa Masters-voittaja Jordan Spiethiä vastaan. Ja torstaina hän kohtaa Englannin Lee Westwoodin.

Jos Spieth edustaa 21-vuotiaana nuoruutta, niin kaksi kertaa vahempi, 42-vuotias, Westwood edustaa kokemusta.

Olisi väärin sanoa, että Westy on jo parhaat päivänsä nähnyt, sillä sunnuntaina hän voitti uusinnassa CIMB Niaga Indonesian Masters –turnauksen Jakartassa. Kalle Samooja oli samassa Aasian kiertueen kilpailussa 25:s.

Vaatimattomuudessani en halua tehdä suurempaa numeroa siitä, että aiemmin tänään kirjoittamassani blogissa toivoin Mikolle juuri Spiethiä ja Westwoodia ja lisäksi aloitusta Spiethin kanssa. Blogin voi halutessaan lukaista täältä.

Olin lyömässä palloja Talman rangella, kun huomasin kännykästä arvonnan uskomattoman tuloksen. Voitte olla varmoja, että tuntui erikoiselta lukea samoja nimiä, joita oli vähän aiemmin ennakoinut ja toivonut!

Golfissa olen päässyt sille tasolle, että kaksi kolmesta pallosta menee aika lailla sinne minne haluan. Se kolmas pallo taas tahtoo mennä sinne, minne se haluaa.

Ja niin kävi tässä arvonnan ennakoinnissakin. Perjantaina Mikko pelaa arvaamatonta amerikkalaista Matt Everyä vastaan. Hän voitti viime kuussa Arnold Palmer Invitationalin, mutta karsiutui Mikon lailla Mastersissa. Jos Mikko ei ole kahdessa ensimmäisessä ottelussa varmistanut lohkovoittoa ja jatkonpääsyä, tulee ottelusta 32-vuotiasta Everyä vastaan joko äärimmäisen jännittävä, tai merkityksetön.

Mikko Ilonen ei kuitenkaan ole ensimmäistä kertaa televisiokameroiden ja tunkeilevien katsojien puristuksissa. Esimerkiksi vuoden 2001 Mastersissa Mikko iski palloa uransa huipulla olleen Tiger Woodsin kanssa. Keskiviikkona tuosta kokemuksesta voi olla TPC Harding Parkissa hyötyä!

No, ei nyt kuitenkaan pelata pelejä etukäteen. Jätetään Mikollekin oma osuutensa!

Ei kommentteja: