sunnuntai 24. toukokuuta 2015

”Golfaa Naiselle Ammatti” tuotti 47 ammattia Kullo Golfissa

Tämän kauden ensimmäinen Golfaa Naiselle Ammatti –tapahtuma pelattiin lauantaina Kullo Golfissa. Lähes sata pelaajaa sai aikaan 47 ammattia köyhien kehitysmaiden naisille.

Hyväntekeväisyystapahtumassa kilpailu ei ole niin tärkeää kuin osallistuminen, mutta kilpailussa erotellaan aina paremmuus. Kulloossa parhaiten pelannut pari Suvi Airola & Juuso Vuoristo sai Deturin matkalahjakortit.

Tsemppiterveisiä kehitysmaiden yrittäjänaisille!
Vaikka suomalainen yhteiskunta on vaikeassa taloudellisessa umpisolmussa, tuntuu hyvältä, että ihmisillä on edelleen kykyä ajatella myös maailman köyhimmissä oloissa elävien ihmisten auttamista, vaikka omassakin taloudessa on suunnittelemista.

Golfaa Naiselle Ammatti –tapahtuma on hyvä esimerkki siitä, millaista osaamista ja näkemystä suomalaisilla naisilla on. Tapahtuman osanottajien puolesta on paikallaan antaa kiitokset Naisten Pankin aktiiveille Rauni Suhoselle, Teija Mikkilälle ja Leena Vilppulalle energisestä uurastuksesta.

Kaikkiaan Naisten Pankki on kerännyt yli kahdeksan miljoonaa euroa. Kirkon Ulkomaanavun kautta on kanavoitu kehitysmaihin apua vuodesta 2007 lähtien.


Tietoa muista Golfaa Naiselle Ammatti –tapahtumista löydät täältä.

Ei kommentteja: