lauantai 8. marraskuuta 2014

Leijonamaajoukkue hyväksyi Kummolan jatkopestin

Leijonien murskaava voitto Venäjästä kertoi siitä, että Kalervo Kummolan jatkokausi Suomen Jääkiekkoliiton johdossa on maajoukkuepelaajien mielestä hyvä asia. Leijonat kaatoivat Venäjän 6-2 sen jälkeen, kun liittovaltuusto oli äänestänyt Kummolan jatkokaudelle.

Tietenkin maajoukkue pelaa enemmän itselleen ja omalle valmentajalleen, kuin kaukaiselle liiton puheenjohtajalle. Niinpä uusi päävalmentaja Kari Jalonen voi täysin perustein ottaa niin torstain Tshekki-voiton kuin lauantain Venäjä-voiton pelaajien parhaana mahdollisena luottamuksen osoituksena omaa linjaansa kohtaan.

Juhani "Tami" Tamminen ja Hannu Aravirta hehkuttivat MTV3-kanavan kommentaattoreina, että maajoukkue esitti lauantaina kaikkein aikojen parasta peliään Karjala-turnauksessa. Ehkä niin, mutta Kari Jalosen kommentti oli kyllä ihan kohdallaan. Ruotsia vastaan on laitettava ylänappi kiinni. Vaikka kaksi voittoa ja erityisesti superhyvä Venäjä-ottelu on alla, leijumaan ei voi jäädä.

Maajoukkueen toiminnassa näyttäisi olevan monella rintamalla hyvää draivia. Tiedotukseenkin on rakennettu uusi kuvio ennakkoluulottomalla tavalla, sillä turnauksissa maajoukkueen tiedotusta turnauksissa Suomen johtava jääkiekkotoimittaja Turun Sanomien Jussi Leppäsyrjä.

Ei kommentteja: