perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ida Kaukinen kulkee voitosta voittoon

Helsingin Sanomien tulospörssissä oli pienillä kirjaimilla iso uutinen. Sarfvik Golfin Ida Kaukinen voitti Joroisissa reikäpelin Suomen mestaruuden. Parhaat onnittelut Idalle!

Äiti-Riitta (vas.) ja Ida Kaukinen Le Robiniessa 2013.
Reikäpeli on haastava pelimuoto, jossa katsotaan vastustajaa silmästä silmään. Se on raastavaa kaksinkamppailua, jossa mitataan henkistä kanttia.

Viime viikolla Ida voitti Aulangolla 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden lyöntipelissä. Kaksi mestaruutta lyhyen ajan sisällä on todella hieno saavutus! Voin vain kuvitella sitä hienoa tunnetta, kun peli loksahtelee kohdalleen, ja tulosta alkaa syntyä: Draivi kulkee, ja putit uppoavat.

Tästä ei ole kuin vajaa kaksi vuotta, kun sain pelata Idan ja hänen äitinsä Riitan kanssa Italiassa Le Robinien golfkentällä. 


Seurueessamme oli nelisenkymmentä pelaajaa, mutta Idan määrätietoisuus erottui ja jäi jo silloin mieleen. 

Le Robinie on golfarille hyvä lomakohde


Le Robinie on kaikkien aikojen parhaan golfarin Jack Nicklauksen suunnittelema kenttä. Se  on vain vartin ajomatkan päässä Malpensan lentokentältä. Muodin mekkaan Milanoon
on puolen tunnin ajomatka, ja alueelta löytyy Le Robinien lisäksi muitakin hyviä golfkenttiä.


Lyhyen kävelymatkan päässä Le Robiniesta on suuri ostoskeskus. Jos ei välttämättä halua ajaa ruuhkaiseen Milanoon, voi tuliaiset ostaa kohtuuhinnoin ostoskeskuksestakin – ja käyttää säästyneen ajan golfaamiseen!

Ei kommentteja: